Edadrmz Gebeyim15 biraz öyle oluyo evet . Cinsiyeti öğrenince alışverişe falan dalıyosun bi bakıyosun geçmiş😂
euphoria123 Gebeyim15 elimde olsa limonu komple ağzıma sokarım o kadar canım ekşi istiyor 29+3 erkek olacak 😅
Gebeyim15 euphoria123 maşallah sizde yolu tamamlamak üzeresiniz benmde öyle vallahi kabuklu kabuklu yiyorm burnumun deliği yanıyor artık turşu tabağım elimde hem yiyorm hem yazıyorum😂😂😂😂
TekinSahra44 Gebeyim15 valla bende turşuya Aşerdim çok ekşi yedim ama oğlum oluyo onlara hiç inanmayın
Tugbaycsy Gebeyim15 ilk cocugum erkek hiç ağzıma tatlı koymadım 2. Kız başından beri hep tatlı yiyorum :)
Mltmsncn Gebeyim15 ilk zamanlarımda deli gibi tursu yedim tatlıdan nefret ettimx. Sonra tam tersi oldu. Oğlum olacak kısmetse 😅 Aşerme tam bi işaret değilmiş yani
Gebeyim15 Mltmsncn deli gibi salatalıkda yiyorum bazen siyorm acaba vücutta bi vitamin mi eksikde salatalık yiyorm😂
Archenemy_56 Gebeyim15 kişiye göre değişiyor oğlumda hep ekşi yedim şimdi 10 haftalık hamileyim hep tatlı yiyorum kısmet 😂
suleesrky Tatlidan midem bulaniyordu. Ilk 3 ay sadece turşu ve mandalina yedim. Ogluşumu bekliyoruz. Tutmuyor.😂
Mltmsncn Gebeyim15 tetikler derler olabilir 😅 Ama cok faydalı hamilelikte ne güzel hep öyle şeyler aşerin inşallah 😅
nurcan_26g Gebeyim15 bu hamileliğim de normalde asla yapmadığım şekilde limonu ağzıma sıkıp içmeye başlamıştım ama öyle böyle değil tatlı hiç görmek istememiştim ama sonuç erkek😂 bizde tutmadı yani 😂
Twinmama46 Gebeyim15 bence Alakası yok yA deli gibi limon turşu yiyordum ki normalde tatlıcıyımdır ikiz oğlan bekliyorum 😂🧿