Snmdrm Meraba 11 haftalığız ce ben süt içiyorum ama kutu süt olarak tüketiyorum ama cevremdeki insanşar günlük süt al dıyorlar bu camda olanlardan veya inek sütlerinddn kutu süt içiyorum bişey farletıyormu siz kutu sütmü günlük mü içiyorsunuz
Gmz-aykt Snmdrm ben ilk haftalar aldım öyle ama çok gaz oldu rahatsız etti beni laktolsuz içiyorum şimdi de doktora sordum içebilirsin demişti
Imasleeper Snmdrm günlük süt pastörize ise tercih edilebilir ama kutu süt pastörize sütler. O yüzden ben hep kutu süt içiyorum
Smyye1B Snmdrm Ben pastörize kutu süt içiyorum açık sütlere zaten güvenmiyorum. Çok kaynatınca içindeki faydalı bakterilerde ölüyormuş kendime de güvenmiyorum çok kaynatırım diye 😅
Snmdrm Kutu süt içen arkadaşlar varmı dıyelım ozamn günlük sütler daha iyi dıyolar ama şuana kadar kutu süt içtim . Günlükse yarın oma göre alıcam :)
Mutluluk22 Ben açık süt alıyorum canım kaynatıp içiyorum hatta yoğurdumu da onunla yapıyorum. Bazıları riskli diyor ama bilemedim, marketten aldıklarımız da ne kadar faydalı ki 🤦🏼♀️
Snmdrm Imasleeper pastorize olduğunu nasıl bılıcez yazıyormu bu camda olandan alın dıyorlar valla kafam iyice karıştı 🙃
Snmdrm Aklımada şurdan geldi 11 haftalıgız şuan bakıyorum benım için kutu süt yerine pastorıze edilmiş günlük sütler tercıh edın yazılmış o yuzden actım bole bi tartısma
Snmdrm Normal hıc bakmıyorum kutu süt alıp ıcıyorum dıkkat edıcem artık pastorıze yazandan alıcm yada günlük süt :)
elmaliiturtaa Snmdrm valla kutu sütten nefret ederim hep köyden getirip kaynatıp içiyodum ama burda arkadaşlar bakteri yapıyo felan dedi araştırdım ve kutu süte döndüm çok yavan tatsız ama bebeğim için çiğ tavuk bile yerim 😂 mecbur içiyorum pastörize olması gerekiyormuş doktorumda pastörize içsen daha iyi olur demişti katlanıyoruz mecbur 🙃
Snmdrm elmaliiturtaa bende a101 den birşah içim falan alıp içiyorum devamlı 3 aydır oyle yapıyordum acıkcası hıc arastırmamışdım
elmaliiturtaa Snmdrm bende uyarmasalar açık süte devam.. neyse karambolede olsa pastörize içmişsiniz😂
Asdfghjkll Snmdrm 29 haftalik oldum basindan beri yarim yağli bimin dost sütunu kullaniyorum hergunde bi bardak tuketiyorum mutlaka ve hic bi zarari olmadi cok şukur hatta acik sutte kaynatinca zaten besini gidiyo sadece ayda bi alip yogurdumu evde yaptim market yogurdundan faydali oluyo ev yogurdu o sekilde tuketirseniz eger acik sutu o amacla kullanabilirsiniz