Tgbergll Biz sonunda karpuz olduuk 🍉 uygulamaya göre son 6 günümüz kaldı 🐣 ama ben üç gündür gripten yatak döşek yatıyorum doğuma az kaldı diye sevineceğime ya ben bu haldeyken doğarsa ne yaparım nasıl ilgilenirim ona da bulaşır mı doğar doğmaz ayrı mı kalıcam doğumda çok zorlanır mıyım diye içim içimi yiyor psikoloji de kalmadı nasıl kurtulurum şu griptenn ☹️
Bebiscann Tgbergll grip genelde 7, 8 gün de geçiyor canım, iyi beslen, bol sıvı al, ballı limonlu sıcak su iç, doğuma kadar iyi olursun inşallah 🙏
Arashsn Tgbergll geçmiş olsun bende ayni durumdayım geçti mi doktorla gittiniz mi acaba ilac falan verirler mi gitsek
Tgbergll Bebiscann Amin inşallah teşekkür ederim 🙏🏻 herkes 30lu haftalara gelince hadi artık doğsun diye dua eder ben de 39a gelmişim ben iyileşmeden doğma bekle nolur diye dua ediyorum 😔
Tgbergll Arashsn teşekkürler size de geçmiş olsun 🙏🏻 grip için doktora gitmedim genelde parol harici ilaç da vermiyorlar ama hastalığın ağırlığına göre belki değişir tabi bilmiyorum da ben evde kendi kendime iyileşmeye çabalıyorum 🙈 üç gün yatak döşek yattım ağır kısmını atlattım öksürük kaldı o da zaten uzun süre geçmez artık doğumda Allah güç kuvvet versin diye dua ediyorum şifa bekleyen herkese şifa versin hepimiz sağlığımıza da bebeklerimize de kavuşalım inşallah 🙏🏻🥰
Arashsn Tgbergll Amin inşallah bende gideyim.diye düşünüyorum ama biliyorum bos gönderecekler doğuma yakın olması cok kötü oldu Allah bütün hastalara sifa versin bize de inşallah