Lykiav Kızlar saat kaç olursa olsun çikolata,ekmeğe sürülen çikolata ve diğer tatlı seyleri yemeden duramıyorum. Sürekli canım tatlı istiyor. Kendime sahip çıkamıyorum. Ne yapmam lazım. Birde bebeğe çok zararı olur mu??????
cigdem4154 Lykiav ayy bende öyleym o yzden eşim eve almıyo her akşam alıp getiriyo 1 tane bazen 2 tane alıyo yarınki hakkın diyo kahveyle yerm diye ben onu da yiyorum 😀
Snnrkrk Lykiav bende öyleydim doktorum çok kilo almışsın dedi ben kavanoz kavanoz nutella yedim nesquikle süt doktorum dediki sürekli yediğin için şekerin çıkıyor şeler düşünce onları ister canın aklına gelince salatalık domates ye dedi 😂😂😂 ama azalttım bide çok dondurma yiyorum şuan bile 🙈😂
Bendiyebiri Lykiav kaç haftalıksın şuan ? Dikkat etmelisin o kadar tatlı iyi değil hem şekerim yükselir hem kilo yapar. Arada bende de oluyor nutellayı alıyorum bir iki kaşık yiyorum sonra kendime kızıp kaldırıyorum bebeğe bir faydası yok sonuçta kendi nefsim istiyor yemesemde olur azıcık canımın isteği gitsin yeter diyorum. Evde bulundurmamaya çalışıyorum genelde abur cubur tarzı şeyleri çünkü olursa gömüyorum affı yok😂 yani abartmadan yenilebilir ama kendi sağlığımızı da düşünürsek yememek bizim için iyi olur
Lykiav Snnrkrk benim çok bir kilom olmadığı için yediklerimi fazla umursamıyorum ama vicdanım sızlıyor
cigdem4154 Lykiav evet bi yandan üzülüyo ama bende diyorum en iyisi nöyle olsa yerim çünkü ilk başta bi koli hallet aldı 2 güne bitti adam şok oldu 1 aylık halleyi nasıl yedn diye baktı önüne geçemiyo güzelce açıklayıp ben senden bunları kıskanmıyorum ama çocuğa da sana da zararlı her gün 1 hakkın olsun doğuma söz iki koli çikolata getrcem dedi 😀😀