Senaras0604 Mutluanne7 İlk zamanlar geceleri acıktığında meyve vs yiyerek geçiştirin gün içinde de sağlıklı şeyler yiyerek. Fakat son aylar zaten 2 şer 3 er alınıyor ne yaparsanız yapın kaçış yok maalesef 😂
N_3637 Mutluanne7 ekmek tuketimi fazlaysa azaltabilir yada lifli ekmekleri tam buğday unlu ekmekleri yercih edebilirsiniz ben ekmek olayını salınca kilo aldığımı farkettim şimdi tekrar tuketimimi azalttım tüketince de tam buğday unlu veya tahıllı tuketiyorum
Senaras0604 guzel_anne1 Gidiyor çoğu doğumdan sonra dert etmeyin. Son aylar ne olup bitiyor da o kadar kilo alınıyor çözemedim ben de 😂
sincaphanim Aburcuburu kesip ekmeği azaltıp yulaf, meyve, kuruyemiş, bol proteinli beslenince bikaç ay kilo almadım, vermedim de tabi😁 ama şimdi yine saldım. İpin ucu kaçınca alınıyo malesef 🥺
Minikjaponunannesi Benim kadar dikkat eden yoktur sanırım her gün en az 4 km yürüyorum. Sebze ağırlıklı besleniyorum. Zararlı hiçbir şey yemiyorum. Belli bi saatten sonra da yemiyorum. Su içiyorum bol bol. Ama 8 kilo aldım 30. Haftada. Olacağı varsa oluyor bence.