aslihan-7 19 haftalık hamileyim crp 54 çıktı internette çok olumsuz şeyler yazıyor bu durumu yaşayan oldu mu saat geç olduğu için doktoruma yazamadım. Teşekkür ederim
dezgi aslihan-7 canim benimde yüksek çıktı ama 6.4 Değerim antibiyotik içiyorum bebeğe sıkıntı yaratmamasi icin içmen daha faydalı dedi doktorum sende yarin mutlaka bir danış tedavi başlarlar hemen
aslihan-7 HGulsah HGulsah kulak ağrım var çok boğazın kızarmış biraz dedi zorla kan tahlili yapın dedim idrarda bir enfeksiyon yok ama gribal enfeksiyon var
HGulsah aslihan-7 Crp vücutta enfeksiyon varsa çok yukselır hafiften burnun dahi aksa yükselmeye başlar ki senın bogaz da da varmış.
Senaras0604 serpilctn Crl baş popo mesafesi. Crp vücuttaki iltihabı ve iltihabın derecesini ölçen kan testidir.
sincaphanim Tahlillerinizi yaptırın ama enfeksiyon çıkmazsa korkmayın crp reaktif bi protein yani enfeksiyon dışında sebeplerden de ani bi şekilde yükselebiliyo. Günden güne bile değişebilen bi şey, yarılanma ömrü 20 saat mi ne. Hamilelik de biraz yükseltiyor
aslihan-7 Sabah gittik yeni doktordan gelebildik orra kulak iltıhabı o yüzden crp artmış kuşak zarı aşırı şiş dedi antibiyotik sprey vs başladık inşallah bir an önce geçer