Susam Anneler 5 haftalık mide bulantısı yada ne bilim gebelik belirtileri yaşayan varmı aranızda ben hiç bişey yaşamıyorum acaba normal mi bu uykum bile gelmiyor ?
Cemos Susam bende ayni oyleyim ne bi uyku ne bi mide bulantisi ne bi bas donmesi sadece cok cabuk yoruluyorum ama o bende cocuklugumdan beri vardi zaten 😀😀😀😀
Ipekyuksel Susam daha yeni olduğu için birşey hissetmeye bilirsin herkesin hamileliği aynı olmuyor canım. Benim 7 haftada bulantım olmustu. Daha kasık ağrısı karın ağrısı bas ağrısı bulantı kusma sırasıyla yaşarsın hepsini 😊
Susam Aysecan benim uykumda gelmiyo hiç bi belirti yok gebelikle ilgili bakalım ilerleyen günlerde nasıl olucak
Zeyus Gayet normalmiş bende 6 haftaligim hala yok mide bulantim ilerki haftalar olur belki bazilari mide bulantisi olmayanlarda bebek gelismiyormus diye soylenti var ama inanma benim ablamin 13. Haftada basladi bulantilari
Obiranne İlk öğrendiğimde bende öyleydim unutuyordum 5.5 haftalık olunca başladı benim bulantılar kasık ağrısı vardı zaten o geçti bulantılar başladı
GamzeTetik Normal kızlar korkmayın bnm 6+1de başladı bulantılarım ama ne bulantı o haftaya kadar hiç bi belirti yoktu .hiç olmasa da normal her bünye gebeliğe farklı tepkiler veriyormuş .