Merhaba arkadaşlar sizlerle yaşadığım süreci paylaşmak istedim burda çok isteyip olmayan arkadaşlara bi Umut olmak istedim.32 yaşındayım 13 yaşında bi oğlum var bir kardeşi olsun istedim 3 sene önce bi gebelik yaşadım kürtaj la sonuçlandı o trawmayı yaşayan bilir hayatım alt üst oldu psikolojim herşeyim bozuldu gece gündüz sadece bebeğimi ve bi an önce hamile kalmayı düşünmeden yapamıyor dum Dr lar hastaneler 3-4 defa klomen tedavisi gördüm o kadar üstüne oldum ki ovülasyon testleri hiç bi sorun yok ama olmuyor kendimi çok yıprattım eşimle bile çok sıkıntı yaşadım işte zamanında yapmıyoruz günü denk gelmiyor o da bıktı çok üstüne gittim sonra ara ara boşverdim sonra yine kafaya taktım üstüne oldum tüp bebek araştırması bile yaptım çok şey denedim duyduğum ettiğim böyle böyle koca 3 sene geçti biliyorum aranızda kaç senelerce bekleyen var. Çok zor bi süreç neyse Ocak ayında adetli iken hormonlarıma baktırdım sağlık ocağında Dr gitmeyi bırakmıştım arada hormonlarıma baktırıyordum proloktin hormonum 50 çıktı yani hormon değerlerinden az çok anlayan bi hale geldim kendim de sağlık çalışanıyım süt hormonu bazı etkileri var endokrin e gidecektim adet günüm geldi olmadı bi gün 2 gün diyorum süt hormonu yüksek adet gecikmesi yapması normal bekliyorum ben ama hamile olma ihtimalim aklıma gelmiyor bi hafta geçti korkmaya başladım ciddi bi sorun var diye .Dr sıra aldım ama gidemedim başka bir şeyler çıktı bi pazar tam adetim 7 gün geçmişti evde aldığım ovülasyon testlerinin içinde 2 tane gebelik testi vardı aklıma geldi ovülasyon. Testlerini de bi süre sonra kullanmamaya başladım yıpratıcı bi süreç ti bana göre neyse gebelik testini aldım lavobaya girdim ama hiç ihtimal vermiyorum öylesine yaptım yada içime doğdu bilmiyorum 3-4 damla damlatıp bıraktım 5 saniye geçti geçmedi kafamı bi çevirdim hemen 2 çizgi koyu belirdi o anı yaşadığım şok inanın çok farklı bi duygu çıktım lavobadan oturdum ağladım inanmadım bi daha yaptım test o da aynı kalktım acile kan vermeye gittim değerim 10.000 çıktı. Bariz bi belirti yaşamadım sadece kitap okumayı severim bi kitap okumuştum içerisinde kürtaj la ilgili kısımlarda hıçkıra hıçkıra ağladım bu konuda normal de de çok hassasım ama çok ağlamıştım okurken. Çok uzun mu oldu bilmiyorum hamile kaldığım ay bi kez ilişkimiz olmuştu ve yumurtlama günümden 4 gün sonra idi ve hemen ayağa kalkmıştım eşim napıyon yat falan dedi dedim yumurtlama günüm değil zaten diye oda olur mu öyle şey demişti 😊içine doğmuş ben aylarca yumurtlama günü gün aşırı ilişki hergün ilişki neler denedim neler çoğu kişi bunları mutlaka yaşamıştır. Çok mutluyum hala mucizeme inanmıyorum Allah sağlık sıhhat la kavuşmayı nasip etsin şu an 8 haftadayız kalp atışı duyduk herşey yolunda. Şunu dicem burda hamile olmayı bekleyen annelere bi gün olacak kafaya takma takmama meselesi değil Allah öyle büyük ki ol dedi mi oluyor herşeyin bi zamanı var demekki ben çok dua ettim hamile kalmak için şu an bütün anne olmak isteyenlere içten dua ediyorum Allah isteyen herkese o duyguyu yaşatsın umudunuzu asla kaybetmeyin 🙏🙏