Sekonunhatunu 17 haftalık hamileyim doktorum oruç tutmamı önermedi folik asit ve vitamin kullanıyorum. Sizde durumlar ne?
bahar_ayax Sekonunhatunu onermediyse tutmayın siz bilirsiniz bnde 27 haftalmdayım km sulandırıcı ıgne kullandıgım in tutamam galiba
Anneoluyorumbenn Sekonunhatunu bende 18+5 teyim ama yutmayı düşünmüyorum bahane olarak değil ciddi anlamda acıkınca elim ayağım titriyor uyanır uyanmaz mutfağa koşuyorum o yüzden tutamıcam sonra sağlığım olursa kaza yaparım inşallah 🤲🏻
Bayancorek Sekonunhatunu Tutmayacağım, doktoruma da sormadım çünkü can taşıyor olmak yeterli bir sebep. Telafi edilebilecek bir şey için riske atamam bebeğimi.
Deletedmom7373700 Doktora sormadım bile. Tut dese de tutmayı düşünmüyorum zaten. Bebeğimin gelişiminden ve sağlığından önemli değil. Parasını verir sonrasında da kaza yaparım. Çok basit
Seda1208 Bende 17 haftalık hamileyim ama tutup tutmamak konusundan çok kararsızım Kan sulandırıcı kullanıyorum ilaç iftardan sonra da içilebilir ama çocuğu da riske de atmak istemiyorum ben yapıcam bilmiyorum 🤷♀️