Ece122_annesi eşim gezmeye çok sevıyor . Izne ayrılmıs.gezecegımiz yerler hep yürüme mesafesi .arabayı park edip gezcekcemısız.5 haftalık hamıleyım henüz.bı sorun olur mu acaba ? tüm gün gezen oldu mu.Gezgıncıler olur ya tüm gün gezerler sadce yemek yerken mola veren tıpler gbı esım.hamıle olduğum ıcın dınlenırız sureklı oturuz fln dıyor .ama eşimi biliyorum o kaptırıyor kendını.
Gondere Ece122_annesi hic sıkıntı olmuyor ben gunde 10 km yürüyordum tempolu hatta daha iyi ilk baslarda ve son aylara dogru azaldığı için iyi olur düşük riski yoksa
Ormanmeyveli Ece122_annesi Bunun en iyi cevabini doktorunuz bilir. Çok yürüdüğünüzde kanama alani da oluşabilir. Tam tersi hiçbir şey de olmayabilir. Doktorunuza danisin
Deleted4445656 Ece122_annesi ben avmde çok yürüdüm ayakta çok kaldım 3 gün sonra kanamam başladı düşük yaptım o yüzden 10. Haftaya kdr düşük riski vardır dikkat etmenizi öneririm yoksa üzüntüsü daha çok acı veriyor
begonvilko Ece122_annesi doktorun eğer bir sorun görmezse yürü canım, emin olmadan çok yürüme bence. Benim doktorum 3 ayım dolduğunda yürüyüşlere başlayabilirsin demişti mesela. O yüzden mutlaka doktoruna danış. Senin risk durumuna göre fikir verir.
Merveofs Allah’ım bu soruda gerçekten en çok ilgi alanım gezmeyi çok seven eş🙄 Benimki nefret eder de öyle kös kös otururuz… 🤦🏻♀️ Yürüme konusunda da doktorla bir görüş derim ben, yürüyüş masum geliyor da ilk zamanlar ya insan emin de olamıyor tam 🤷🏻♀️
Ece122_annesi Merveofs benım eşim o kdr çok fazla abartıyor ki artık bıktım yoruldum gezmekten.hamılelıgımde bile rahat edemıyorum.. herseyın ortası güzel bence..
gigi Yürümek çok faydalı. Rahme kan gidiyor yürüdükçe ,, sporcu hamile kadınları unutmamak lazım. Halter Bile kaldırıyorlar spor herşey bana göre .. tedavi ile hamile kalmama rağmen hep yürüdüm aktif oldum..