IlaydaOrhanKopuz Merhaba anneler 🌸🌸 Sabahları uyanınca ellerim parmaklarım resmen kasılıp uyuşuyor şişiyor.parmaklarımı kıvıramıyorum yumruk yapamıyorum 😞 daha 24+5 haftalığım.doktorum idrarına baktıralım protein kaçağı olabilir mi acaba dedi ama benim gibi bu durumu yaşayanlar oldu mu nasıl çözüm buldu acaba
Sevval IlaydaOrhanKopuz onun idrardaki proteinle alakası yok sizin kalsiyum eksikliği ile alakası var bnmde öyle oluyordu magnezyum verdi kullandım ama son aylara doğru illaki yine oluyor ilaç içsende
HulyaKrg IlaydaOrhanKopuz bnmde oyle rahatsizlik veriyor bardak tutamiyorum uyandigimda bende kontrolumde soracgm
eminergunn IlaydaOrhanKopuz 32.haftam bnde daha yeni başladı cnm sanki üzerine yatmışım uyuşmuş gibi eklemlerin ağrıyor bugün doktorum tansiyon takibi istedi ve ödem kaynaklı dedi doğum sonrası düzelir inş diye umuyorum
Ilkayozer IlaydaOrhanKopuz ben de sabah uyandığımda ellerimi kapatıp açamıyorum şiş gibi ve uyuşuyor ilerleyen saatlere doğru normale dönüyor ama ben 37. Haftadayım yeni yeni olmaya başladı :/
SunaHakanKaraman Hamilelikte ortaya cıkan sinir sıkışması da olabilir. Ben 36 haftalıpım ve hala parmaklarım uyuşuk. Eldivenleri var onu takıyorum ama bakalım. Siz bi magnezyum ve kalsiyum desteğini alın bakalım oda eksik gelebilir.
ayse29 Benimde aylardir oyle.magnezyum.verdi doktorum.ama hala oyle.cok sisti parmaklarim sabahlari resmen uyusuyo ve bukemiyorum bir sure
IlaydaOrhanKopuz ayse29 aynı bende bu durumdayım.magnezyum da içiyorum ama ellerim taş gibi kalkıyorum 😞
Elcnerdgn 34haftalığım ve uykudan uyanınca ellerim parmaklarım uyusuk uyanmaya başlıyorum. Ama sizin biraz erken gibi doktorunuz yapması gerekeni daha iyi bilir
IlaydaOrhanKopuz Elcnerdgn evet daha çok erken bence de bakayım dediği bi tahlili vereyim inşallah bi çözümü bılunur.acısın da değilim de bi sorun olmasın inşallah 😞
Aysegul30 34+6 yim bayadir bendede var hergun Sade soda magnezyum da iciyorum ayni aciyo uyusuyo ama bende gebelik ten önce karpal sendromu da vardi doktor da odem den diyo
Ayseayse5664 IlaydaOrhanKopuz magnezyum eksikliği bendede öyle oluyor ilaç içtim genede oluyor. Hamileliğin kaçınılmazı