Esraeker Okmeydanı acil kadın Doğuma asla ve asla gitmeyin arabada mide bulantım çok fazlaydı tansiyonum falan düştü eşim panik yapıp yakın diye oraya gittik bugün gitmez olaydım bin pişmanım asla gitmeyin
Esraeker Esraeker gizemmm Doktor yüzünüze bile bakmıyor pislikten geçilmiyor sedyeyi kendim söylediğim için üstündeki o şeyi değiştirdiler ultrasonla bakılırken sürülen jel sürüldü ve hastanenin hiçbir yerinde peçete selpak tarzı birşey yok lavabosuna idrar tahlili için girdim ve tekrar istifra ettim sonra derhal test mest yaptırmadan eve geldim tansiyonum için tuzlu ayran içtim geçti 2gün sonra kendi doktoruma randevum var zaten dedim geldim
Esraeker 16haftalık gebeyim ve alttan muyahene ettiler bi sıkıntı olur mu muyaneden sonra pek güvenemedim çünkü
Bhrygz Esraeker bu haftalarda alttan muayene yapılmaz diye biliyorum yanlışsam düzeltilsin.Niçin alttan izin verdiniz
Esraeker O oturup bacakları açılan diğer koltukta kan lekeleri vardı kurumuş hala gözümün önünden gitmiyor
Esraeker Minik Bhrygz o an tansiyonum düşmüş bi haldeydi doktora kendimi ifade edemedim bile ama sonradan çok pişman oldum
Bhrygz Esraeker anlıyorum.İçini ferah tut lütfen ve tansiyon için mutlaka kendi doktoruna bilgi ver.Allah'ın izni ile iyisidinizdir ikinizde korkma
deletedmom11 O haftaLarda aLttan muayene çok gereksiz kanama riski yükseLtir durduk yere doktorun tansiyon için aLta eL atmasıda bi ayrı geLdi tabi bana hijyene bişi diyemicem pis ise zaten gitme bi daha ama sen yinede bi süre dinlen bide kendini kontrol et
Gozde haftam da dahil hamileliğin ilk dönemlerinde sürekli vajinal muayene oldum ve bir zararını görmedim. Çatı muayenesi ve vajinal ultrasondan bahsediyorum.. tek dikkat etmeniz gereken şey muayene sonrası idrarınızı yapın mutlaka. Muayene sırasında idrar yollarına baskı oluyor ve idrar yapılmazsa sonrasında yanma ağrı olabiliyor. Geçmiş olsun