Twinmama46 25 haftalık hamileyim ikiz bebek bekliyorum afedersiniz rahimde ufak tefek agrılar oluyor batma gibi garip bir agrı yani tarifde edemiyorum sizde de oluyor mu acaba haftama yakın olan arkadaşlarla
aysigil Twinmama46 33 hafta bitmek üzere öyle ağrılar oluyor bende de ama sık olursa doktorunuza söyleyin bence
Sedaerbil Twinmama46 bnmde ikiz alt tarafdan vurduğu zamanlar özel bölgem sızlıyo bnmde.doktora sordum biri aşşada dedi o yuzden oluyo diye söyledi bnmde 26 haftalık
Twinmama46 Sedaerbil aynen öyle oluyor benimde biri altta vuruyor galiba ondan aynen sızlıyor benimde normal diyor ama insan korkuyor yinede
Sedaerbil Twinmama46 kucagıma alana kadar pinpirik olacagım galiba ilk hamileligmde oglum tersti son aylarda yaşıyordum bunu smdi ikiz oldukları için erken yaşıyorum.saglıkla sorunsuz bi şklde gelsinlerde inşallah
Twinmama46 Sedaerbil aynı bende valla pimpirikliyim amin inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim bu arada hazırlıklarınız ne durumda
Sedaerbil Twinmama46 kıyafet alışverişini tamamladım cok şükür banyo malzemeleride tamam pusetlerini aldm sadece sallanan ana kucagı kaldı onuda biraz bekletiyorum şmdilik araştırma yapıyorum ama cogunlukla tamamladım
Sedaerbil Twinmama46 siz ne yaptınız hazırlık olarak vala fiyatlar okadr ucuk geliyo ki rabbim yardımcımız olsun
Twinmama46 Sedaerbil aynen valla fiyatlar fena bende dolaplarını beşiklerini aldım daha bide 15 e yakın çıtçıtlı bady aldım o kadar henüz bu ay yavaş yavaş başlamak istiyorum diğer ihtiyaçlarada çok fazla eksik oluyor bu pahalılıkta Allah yardımcımız olsun inşallah
Bebisinannesi____ Bende çift yumurta ikizlerine hamileyim sanki biri rahmime tekme atıyormuş gibi oluyor ama anlık oluyor😄
Twinmama46 Bebisinannesi____ yaramazlık içerde başlıyor demekki🫢😂🧿sağlıkla kucağımıza alalım inşallah