Dygg Bugün transferimin 8. Günü ve çok hafif kahve lekelenmem olmuş acaba adet mi olacağım yoksa başka birşey mi bu? Bu durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi?
yanlisanlamaama Dygg merhaba 4. Haftamdayım dün kahverengi akıntım oldu ama doktorum bana normal olduğunu söyledi. Sizinkinde durum nedir bilemiyorum doktorunuza danışın ya da bi kan verin derim
Huriye1996 Dygg bana leke olabilir demişlerdi hatta gebeligimi öğrendiğim de bile olabilir dediler ağrı veya şiddetli kanama yoksa belki de büyük bir sorun değildir tabiki hemşireye yada drye yazmakta fayda var
Dygg yanlisanlamaama kan testi yaptım 6.2 çıktı hemşire sınırda dedi iki gün sonraki yükselişe göre belli olur dedi. Ama bende dünden beri açık kahve akıntım var acaba adet mi olacağım
yanlisanlamaama Dygg benim transferin 7.günü 62 çıkmıştı 12.gün 525ti ama yükselebilir iki günde bir iki katı artması gerekiyor bir kaç gün üst üste kan verebilirsiniz kanamayı doktorunuza sordunuz mu? Coraspin kullanıyorsanız o da artırabilir
Dygg yanlisanlamaama kullandığım ilaçlara devam etmemi söyledi. Ctesi günü aynı saatte testi tekrarlayacağım o zaman bir bakalım dedi
Dygg Huriye1996 hemşireyle konuştuk o da tutunma lekelenmeli olabilir dedi. O yüzden ilaç dozunu artttırdı. İki gün sonra testi tekrarlayacağım eğer iki katına çıkarsa o zaman bakacağız. Sınırda çıktı dün değerim 6.2