Duygumiran Kizlar 28.2 haftalik gebeyim 3 gun once canm dondurma cekti 1 kasik yedim ve oksuruk oldu ne gecirir bunu dogal yontem ilacsiz
Arzu24 Duygumiran şuan hastnye gidip test sersem pozitf çıkar büyük ihtimal cnku bnde aynı dondrma yedim öksürük basldi test yptrdm pozitf ckti
Kader__r Ballı süt, bir bardağı geçmemek üzere ıhlamur bal limon , ya da pekmezi biraz ısıtıp içebilirsin bunlar öksürüğe iyi geliyor. Ya da bir bardak ılık suya limon bal karıştırıp da içebilirsin geçmiş olsun
Duygumiran Arzu24 ya eminim covid degilim cunku çevremde ve gorustugum insanlarda yok bide dondurmadan sonra oldu eminim 2 ay oncede buzlu su içmiştim 10 gunde zor gecmisti
Arzu24 Duygumiran deilsindir canım ondan demedim de soğuk bsy yiyince bile pozitif çıkmaya başladı zencefilli bali karıştır ye kesiyo öksürüğü birde ıhlamur iç mutlaka ama günde 1 bardak yada kekik iç kesiyo hemen öksürüğü ama balla zencefili mutlaka yap ye kaşık kasik
Arzu24 Duygumiran hayır ben doktorumda sormuştum kendi de dedi hep içtim son aylarda 20 haftadan sonra sıkıntı olmuyo
Arzu24 Arzu24 halada günlük 1 bardak ıhlamur ve kekik iciyorum ama ballı zencefili kesinlikle ihmal etme