SedaYldz Var mı? Herhangi bi test iğne vs yapıldı mı? Bizim dr yapmadı sormadı bile umarım bi sorun cıkmaz
Yesim SedaYldz ikinci gebelik ise ve kanama VS olmadığı için doktor bişey dememiştir. Benim de öyle ben söyledim yine test yapıldı ama ilk gebelikte yapıldığı için kanama falan olursa yaparız dedi
rkyycbnn SedaYldz bizde var benim 4. Hamileligim ilki düşük oldu dogumdan sonra ignesi yapıldı su an 15 haftalık hamileyim 10.haftada kan uyusmazlıgı ignesi yaptik
SedaYldz Deniz2961 Kanama olmadı iğne fln da yapılmadı ve böyle bişey olduğunu da bilmiyordum yeni öğrendim doğuma az kaldı hatta endiselendim
SedaYldz Kanama olmadı iğne fln da yapılmadı ve böyle bişey olduğunu da bilmiyordum yeni öğrendim doğuma az kaldı hatta endiselendim
Deniz2961 SedaYldz ay bilemedim smdi ya ama.soyle birşey var kanama vs olsun olmasın 28 yapılması gerekiyordu siz doktrnzla.bir görüşün ya
Ebruliii45 Bizde de kan uyuşmazlığı vardı normalde doktorum 7. Ayda ve doğumdan sonra yaparız dedi ama eğer kanama lekelenme olursa önce de yaparız dedi ve 5. Hafta da lekelenme oldu yaptılar ilk iğnemi
SedaYldz Yesim ilk dogumdan sorma iğne yapılmıstı bu ikimci gebeliğim bişe yapmadılar dr söylemedi bile son ayıma geldim ve yeni öğrendim böyle bi test iğne oldugunu dr a sordum doğumdan sonra dedi
Brvndkm Bizde de var eşimle 6 haftsm da kananam başlayınca yaptım şu an 25 haftamdayım inş birşey yoktur🤲🏻
Dilayyyyy Benm her ay kanim alindi kan ugusmazlgi icin hep negatif cikmasina ragmen 28.. Haftamda igne oldum ve hic kanama vs. Olmadi doktorunuzun sizi bilgilendirmesi gerekli