miray76t Kızlar smdi yiğenim evleniyor nişanda çeyrek takmiştim dugundede çeyrek takmayı dusunuyorm birde 200 tl bir miktar para . Içim hiç el vermiyor ama elimden gelen bu . Sizce çokmu az napcam bilemedm 🤔
Mevaninannesiii miray76t sana bir şey taktı mi takmadiysa çeyrek yeterli canm altın başını aldı gitti sonuçta
miray76t Gulcansckn Yigitinannesiyim Gulcansckn Ablam.bana çok şey yapti kizlar sagolsun o yüzden bu bana cok az geliyor sonra nevresim takimi felanda almayı dusunuyorm ama yinede gönlümden hep geçen bare yarımlık takablsem oluyor ama şuan onuda alamam gibi bakalm artık mecbur çeyrek ve para olck
Esraliiii miray76t hem nişanda hem düğünde takmak bravo o da sıze taktı sanırım hep borc bnlar nefret ediyorö geri gıdecekse nıye takıyoruz😂
Ozge Esraliiii kız benim arkadaşım evlendiğinde çeyrek 400dü. Öğrenci halimle gittim çeyrek taktım. Ben evlendiğimde ise çeyrek 500dü. O ne yaptı tek kişilik battaniye aldı. 😂 Geri gelmiyor o altınlar 😂
miray76t Esraliiii Ya birde arkasından hemen öteki evlenicek o yuzden çeyrekte kaldım üst üste geliyor hepsi cunku
Aslaninannesi01 Ozge sizinki hediye almış en azından benim çeyrek taktığım arkadaş düğünüme bile gelmedi
Esraliiii Ozge ahah ya asılnda ayıp işte benim anamda coknmerakkıyıd kımın düğünü olsa kısar altın takardı biz evlendık bardak bile gelmedi battanıye iyi yanında
Deletedmom7373700 miray76t evlenen kişi yeğeniniz sonuçta. Size taksın veya takmasın bence bu problem değil. Takılan şeyde tamamen bende maddi imkanla alakalı. Elinizden bu kadarı geliyorsa yeterli. Ne olacak sanki. Zaten hayat çok pahalı. İnsanlar kendine zor yetiyor