Aysel999 Kizlar iynenin etkisi 12 gun bitermi erken gebelik tesd yapdim silk ckdi acaba iynedenmidir?
mrvsrcn Aysel999 canim ben geçen ay 11.gun yapmıştım negatif çıkmıştı ama net sonuç icin 14. Gün yapın diyorlar
Ada9y Aysel999 Canım benimde 12 gün yaptım silik çıktı 13 gün kan verdim negatif çıktı ertesi güne de adet oldum adetime de 1 hafta var daha, İnşAllah sende vardır Canım
edb06 Ada9y yumurtlama gününden 14-15 gün sonra adet olunur aşılama tedavisinde bat a bakmayın takvimi değiştiriyor ilaclar
Ozlemsarap Ben 9. Gun dayanamadim yaptm net negatifdi sonra kasik agrisi olunca 12. Gun yaptm cooook silik 2. Çizgi cikti ertesi gun gittim kan verdim 29.41 di sonuç 2 gun sonra 105 di bi 2 gun sonra 380 i gormustum kan ver bence 🙈
Aysel999 Ada9y inwallah Allah isdeyen her kese nasib etsin agrn felan varmiydi?bende hic agri olmadi adetim gunu 28 adet agrisi oldu sandim adet olucam olmadi 2 gun gecdi agrm yok inwallah olur umudum yok zaten ihtimal diyorum hani belki vardir
Aysel999 Ozlemsarap iwte korkuyorum kan vermeye diyorum 14 gun olsun sonra veririm diye wimdi korkuyorum hep neqatif hep neqatif korku yaratdi bende