Ogretmen1anne minik4550 22. Haftadayım benim de kalça kemiklerim ağrıyor 😣 Çok ayakta kaldığımda merdiven çıktığımda kasıklarıma ağrı giriyor
beyzagl44 Benim 9. hafta, ara ara oluyor.hissedince progesteron fitil koyuyorum baya etkisi oluyor. pek bisey kalmadı diyebilirim.
minik4550 beyzagl44 ben zaten progestan kullanıyorum ama belki aynı haftada olup benzer durumu yaşayan vardır diye yazdim
themom90 Dün itibari ile 25. Haftaya girdim benim de aynı şekilde kasıklarda agrım var. Bir de bugün eğildim karnımın alt tarafına da bir ağrı girdi😢 Doktor magnezyum vermişti onları bırakmamamı ve günde bir tane maden suyu içmemi önerdi. Umarım geçer
Ogretmen1anne minik4550 Ondandır bence büyük ihtimal. Ben artık alıştım kasık ağrısına mecbur çok ayakta kaldığım için. Şiddetli değilse dinlenince geçiyorsa korkmayın bence
minik4550 themom90 sizinkileri ilk defa duydum ikiside magnezyummu neden iki tane daha mı iyi geliyor bi sorayım bende gittiğimde ben önce magosit kullandım ağrılarım geçmedi efermag geçtim bunda hiç geçmedi simdi elimdeki bitince başka bi markaya gecicektim sizinkileri bi araştırayım
themom90 minik4550 rica ederim 🙃 bu haftaki ağrılar için faydası olmadı ama normalde kuyruk sokumumda ağrı oluyordu ona iyi geldiler ☺️