Dmrcsnm Bugün iğneli 2. Aşılamamı yaptırdım . Daha önce femera ile yaptırmıştım tutmadı… birbirimize destek olmak amaçlı bu süreci birlikte bekleyelim dedim..
Medine94 Dmrcsnm bi arkadaşım aşılama ile üçüz bebeklere hamile kaldı ümidini kaybetme Allah’ım sağlıklı evlatlar verir bol bol dua et🙏
Cutemomy ilknurrerdemm aşılama yapılınca ne kadar süre iş yapmadınız ben sadece aşı gününde dinlendim. Varmı öneriniz dün aşılama yapıldı.
Dmrcsnm DuRmuSaiLesi ben daha bugün aşılamamı yaptırdım canım 15 -16 güm adet gecikinceye kadar bekle dedi doktorum sen ne kadar bekledin
ilknurrerdemm DuRmuSaiLesi ben sizler gibi detaylı bilmiyorum sadece karnımdan gonal f diye bir iğne vurduğumu hatırlıyorum
melekmommm Dmrcsnm ikinci aşılamam tuttu ama dün kürtaj oldum . Otur kalk hayırlı sağlıklı hamilelik olması için dua et canım
Dmrcsnm melekmommm allahım su mübarek günlerde kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize
DuRmuSaiLesi Dmrcsnm daha Hala beklemedeyim canım suan için test yapmadım 11.gün yaptım negatif sonuc aldım hayırlısı bakalım 15. Günüm bugün iğnenin yarın tekrar yapıcam