Sinoooom Bebeğim her zaman sağ tarafımda ve aşırı baskılar vs yapar ama ordan ayrılıp da sola geçmez 😂 ve benim sağ tarafım çatladı 🙄 bebeğim orada oldukça sağ tarafım çatlamaya devam ediyor , soluma bakıyorum çiçek gibiyiz 😂
Sutlac09 Sinoooom son haftalarda solda çatlıyor maalesef. Merak ettim bebeğiniz erkek mi? Erkek bebekler sağda olurmuş
La_le Sinoooom canım benimkide sağda ama benim ortalarda oluştu sağ yada sol tarafta hiç bişey yok göbek deligin çevresine bile sarmış benimki
Nehir-Poyraz Sinoooom ya karnımda yok ama benimde kalçama doğru olan yerlerde var hafif hafif bebek yağı sürüyorum ben çok güzel nemlendiriyo
Sinoooom Sutlac09 Valla artık gelsin de yanımda uyusun istiyorum doğuma az günler kaldı hiç aklıma dahi gelmiyor vucüttaki değişikler 😍 Hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alalım İnşALLAH 😍
Sinoooom Rabiakrky 32 haftamın sonuna doğru ama şuan 34 net Şekilde görünmeye başladı , ve herşeyi sürdüm bu zamana kadar genetik bu çatlama ne yaparsan yap gidiyor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Rabiakrky Sinoooom haaa genetikse bnmki.olmaz inşallah bide daha yolum varmış bn şimdiden çatlak endişesine girmiştim 🤣
Sinoooom Adelsarenin_annesi cinsiyetle ilgili yok bebekten bebeğe değişiyor arkadaşın biri erkek diye tahmin etmiş sadece 🥳