leona98 Kanım Rh(-) 🩸 İlk çocuk olduğu için mi bilmem ama bu beni çok huzursuz ediyor. Benim gibi (-) olup da sorun yaşayan ve ya yaşamayan var mı ?
Eylul2019 leona98 neyinden huzursuz oluyorsunuz anlamadim?benmde rh negatif cok sukur sorun olmadi 28.hafta igne vurdular.suan ikinciye hamileym yine 28.haftada igne yapcaklr
rkyycbnn leona98 benimki -negatif eşiminki pozitif o yüzden kan uyusmazlıgı var. Sizin esinizinki nedir
leona98 hunilimom kan uyusmazlıgı falan gibi hep kötü şeyler aklıma takılıyor. Kafamdan atamıyor malesef
illwait Eşiniz pozitifse kanamanız olduğunda 28 haftalıkken ve bebek de pozitifse doğumdan sonra iğne oluyorsunuz. İlk gebelikte ben de biraz kafama takmıştım ama bu önlemlerle sorun çıkma ihtimali çok çok az.
rkyycbnn Esraliiii yani Benşm ilk hamileligim kan uyusmazlıgı yüzünden düşük oldu 25. Haftada sonrakilerde hep iğne yaptık. Şimdide 15 haftalık olduk 10. Haftada igneyi yaptık
leona98 rkyycbnn bana da 26. Haftada iğne yapılacağı söylendi . İnşAllah sorunsuz hamilelik yaşarız 🤗
181019 leona98 hiç korkma canım allahın izniyle benım de negatif ılk bebegımde hamıle iken 28 haftada. Birde dogumdan hemen sonra bıda iğne yapıldı şükür hiç bir sıkıntı problem olmadı. Şimdi 23 haftalık hamileyim bida yapılacak Allah izin verirse
hunilimom leona98 ilk çocukta çok büyük sıkıntılar olmuyor 28. Haftada iğne vuruluyorsun birde doğumdan sonra
rkyycbnn leona98 doktorlar genelde ilkinde sıkıntı olmuyo diyo zaten kanama falan oldumu hemen yaparlar yoksa 24 28 galib ao haftalarda yaparlar igneyi
leona98 rkyycbnn bende 10+6 da iki damla kan olmuştu. Kayak merkezine gittiğim için olduğu söylendi. Sonra da hiç kanama olmadı. Usm de sorun görülmedi çok Şükür. Doktor da iğnenin 26.haftada yapılacağını söyledi..
AdenEva leona98 hiç bi sorun olmadı 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesi olduk, doğumda da bebeğin kan grubuna baktılar tekrar bi iğne olduk hepsi bu
Asellinannesi0 leona98 evet canım benimde 0 rh negatif neleri etkiliyor bilmiyorum iğne acıtıyor mu burda yatış yapıldığını duydum nasıl olacak bilmiyorum daha 28 haftalık olmadım