ZenKen Merhaba güzel anneler, bugun 17+4üz. Hiç olmadığı kadar aşağıdan aşırı batma hissediyorum bişi geldi gelecek gibi sanki gibi. Cuma randevum var, bu olayı yaşayan ve normal karşılayan var mı?
Bayancorek ZenKen Ayy dünden beri aynıyım 17+0 olduk bizde. Sadecs bir an ağrı saplanıyor sanki. Cuma günü randevum var ama takipli olduğum hastane uzak olduğu için bugün falan gidemedim, hep diken üstünde gibiyim, rahatsız ediyor beni de taktım kafama. 🤧
Duygumiran ZenKen canm ben 28 haftaligim 17 haftada bnmde basldi doktoruma sordum cocuk rahme baski yaptigi icin buyudugu icin normal dedi oyle durumlarda kendini yormadan islerini yap ayaklarini uzat dedi korkmayin yanj
Glbn34 ZenKen Banada öyle oluyordu endişelenmeyin geçiyor zamanla. Bende sanki bir şey gelecekmiş gibi hissediyordum ama gelmiyor merak etmeyin. Büyüyor baskıdan dolayı oluyor sanırım
ZenKen Bayancorek Duygumiran Kızlar çok sağolun Allah razı olsun, içim rahatladı. Cumaya kadar beklemek can sıkıcı, bıçak saplanıyor sanki mübarek, bazen dayanılacak gibi değil sonra geçiyor hemen.
Bayancorek ZenKen benimde aynı valla. Normaldir inşallah 2 gün daha dayanayım bari. Içim rahatladı az da olsa. 🤧