Ceylin680 Kdrbebgm hamilelik boyunca kullanılabilen bir ağrı kesici ama ben yinede çok zorlanmadikca almadım .sadece covidken 2gün kullandım sabah bir akşam bir adet oda artık kemiklerim parçalanıyor gibi kaslarım sıkışıp ezilmiş gibi açıyordu o yüzden yoksa asla hamileyken hap almayı doğru bulmuyorum kendi fikrim bu geçmiş olsun siz isterseniz günde 3kereye kadar yani 8saat ara ile yutabilirsiniz zararı yok diyorlar.
haziransekiz Kdrbebgm Parol kullanacağına Allah’a dua et ağrın daha çabuk kesilir İnan o kadar işe yaramayan bi ilac
Ccanann Kdrbebgm emziren ve hamilelere bildiğim kadarıyla parol veriliyor sadece Bide tanıdığımız bir onkoloji dr u mecbur kalmadıkça ilac kullanmayın eğer illaki kullanacaksınız da parolanızı başka kullanmayın demisti
Leylasiva21 Kdrbebgm safra kesemde taş var sağ böbrek büyüme var ona rağmen 32+2 haftalık hamileyim bi kez bile ilaç kullanmadim
Fasulyem2 Kdrbebgm hamileliğin her haftasında kullanılıyor günde maksimum 2 tane alabilirsin bir zararı yok ben yine de içmemeye çalıştım 8. Aydayım 2 kez falan kullandım baş ağrısı için iyi geldi
ipekveatlas eczacıyım öncelikle hamileliğin her döneminde kullanabilrsin parol, emzirme dahil. günde max 3-4 kere içebilirsin bi zararı olmaz. 6 saatte 1 içmeye dikkat edilmeli