Melikeb19 Kızlar lansinoh momma biberon bir bakın derim Avent falan hikaye bence bunun yanında denemedimiz şey kalmadı bunda o kadar rahat ediyor ki meme karmaşası yaşamıyor sizlerle de paylaşmak istedim 🤗
deletedmom6295 Melikeb19 mimijumi almayı düşünüyorum niraz pahalı ama anne memesiyle aynı tasarımdaki en iyi ürün
Melikeb19 iremby yok canım denemedim buda olmasa bir sonraki oydu ama bunu öyle güzel kavradı ki hiç problem yaşamadım çok araştırmadan aldım ve memnun kalınca paylaşmak istedim
Gulistan4747 iremby bende ondan aldim 37 haflalik olduk bakalim nasil kolik bebekler icinmis icindeki aparat gaz onleyicimis
ebru_ecrin_demir https://www.mimijumi.com/ Aldım anne memesinden esinlenerek üretilmiş bi ürün ve gerçekten meme kısmı anne memesi görüntüsünde umarım memnun kalırım kullananların yorumlarını okudum alan herkes memnun kalmış
Gozdenur Valla bi biberon var icinde pompa gni bisey. Bebeklere gaz yapmio. Ablam ondan kullanmisti. Burda varmi ondan bilmiyorum ama hic skinti yasamadan onu almayi dusunuyorum