Sdlsy Beratzgenci aynı kaderi paylaşıyoruz desene 💁♀️ Hangi şehirdesin canım nasıl karar vermeyi düşünüyorsun 🙈
Benvebebgim Kızlar bişey sorcm 10+2 yim 2li test istemdm ama bu ense kalnlgı ve burun kemgine kendi doktrmz mu bakyo birde bizmi söylcz bak diye ? Test harici bisey demi bu ense kalnlgı
Sdlsy Benvebebgim canım doktorlar ayrıca bakıyor mu hiç bilmiyorum 🤷♀️ yakın zamanda yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz yada yakın zamanda gidecek kimse varsa sorabilirlerse süper olur 🙏
Bktbkt Benvebebgim ense kalınlığını söyler doktorunuz ama ikili testi yaptırmanızı tavsiye ederim çünkü üçlü dörtlü taramalara göre daha net ve sağlıklı diye biliyorum bizim doktorumuz ikli test temiz çıkınca diğer taramaları isteğe bırakıyor
Sdlsy Tubii intihap olabilir bitanem bir sağlık ocağına gidip idrar tahlili yaptır istersen bende de vardı şimdi geçti ilaçlarla ihmal etme bence bir göster canım 😊
Tubii Sdlsy yaptirmistim enfeksiyon var dedi doktorum bi ilac vermisti gecmedi hala baskada bisey vermedi doktor bu sefer gittigimde sorucam bakalm ins duzelir sagol canim
Hndntrk 10+4 haftaya ikili tarama için çağırdı doktorum özelde yaptıran arakadaşlar var mı fiyatlar nasıl?
Tubii Hndntrk ben ocağın 5inde gitcem ozelde yaptrcm gibi görünüyo ikili tarama testi fiyati ssk 164dediler banada
Sdlsy Hndntrk ikili test fiyatları 200 500 arası değişiyor genelde hastaneye göre 🤷♀️ Nerede oturuyorsun canım yakın olan arkadaşlar Bilgi verebilir belki 😊
Hndntrk Sdlsy diyarbakırdayız memorial a gidiyorum Diyarbakır da olup ikili test yaptırıp fikir verebilecek arkadaşlar var mı acaba 😊
Tubii Hndntrk devlete randevu alabilirsen devlettede yapiliyo ama bakalm hemen oyle randevu vermiyolar bildigim kadryla devlet hastanesnde ondan ozelde yaptrcm ben
Tubii Ben istanbulda gidiyorum aynen gidicek ama bebisimizin sagligindan önemli degil kuzu bide ilk hamileligim ikincide bu kadr pinpirikli olmam heralde 😊