Nezosss Selam güzel anneler kısmet ederse rabbim bende temmuzda anne oluyorum ilk bebeğim çok güzel bi duyguymuş 21+4
Nezosss Zeynepnusret benim erkek etrafımda 3 kişi daha var 2 si erkek biri kız doğum tarihin hangi günlere denk gelicek
gamzen346 Sdlsy Bende temmuz annesiyim şu an 20 haftalığız kızım olacak inşaAllah da kızlar doktorun verdiği gün genelde tutuyormu doğum için.
mervezegem77 Benimki de 18+6 temmuz sonu gibi görünüyor 😊 hep yaz annesi olmak istemişimdir. Allah gönlüme göre verdi şükür.😊
minnos mervezegem77 size nasıl ulaşırım bilmiyorum, ikiz bebek bekliyoruz medi pol perihan ozden ı düşünüyoruz sizden bilgi almak istiyoruz
yagmurpelit Sdlsy biz 17 haftalfz tahmini dogun agustosa geliyor siz 10 haftalksiniz nasil temmuza denk geliyor🙂
Sdlsy yagmurpelit merhaba öncelikle hoş geldiniz 😊 yazılan tarihlere bakarsanız arkadaşlar o zaman göre değerlendirin şuna biz 20 haftalık olduk o mesajlar çok eski 😊
yagmurpelit sche cnm bizde 17 yiz temnuz sonu agustos basi gobi insllah bisy diycem bayanlar yazmis burda 10 haftaligiz temmuz basi dogm diye ben mi yalnis hesapliyorum
sche yagmurpelit yok canım 10 haftalığız diyen arkadaş taaa aralıkta yazmış o sırada 10 haftalıkmış 🙂 şimdi o da bizledir hemen hemen 🙂
RehoGelin Merhaba😊 bnde en son 11haftalıkken yazmışım bir oğlumuz olacak Allah'a emanet Temmuz 15doğum günümüz herşeyimiz normal gidiyor şimdilik 21.haftaya girmek üzereyiz 😊 sizinde şu sıra mide yanması sorununuz var mı saçlar oluştuğu için diyolar ama..
merveeyn Bende alala benim hesaplamam da hata yookkk diyorum meğer eski tarihli yazılarmış 😂😂 19+3 gunluguz 23 temmuz doğum kismetse bakalım hareketlenmesini bekliyorum bu ara ilk tekme zamaniymis 🤗🤗