bilges Mervedolunay kaç haftalıksınız boz 12+3 haftalıgız benımde öle gogsum çok kasınıyo ama o kahverengı kısmı daha çok kasınıyo en çokta ucu acıyo yanıyo napıcam bılmem bunun bı çözümü yok mudur acaba.. Sımdıden krem falan kullanan varsa tavsıye verebılır..
Kbrakn Kaşıntı bende de var göğüslerde.hadi onu geçtim en çok sıkıntım alt bölge çok ağrıyo zonkluyo ya😣 varisde var altta bide oda sıkıntı 15 haftalığız ikiz oldukları için biraz ağır geçiyor.sizde de var mı bu sorunlar kızlar
zehraannesi Sdlsy canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım 🤣güzel anneler bizde 13 haftalığız ama 25 temmuz görünüyor doğum nasıl iş ben anlamdım bakıyorum şimdi anneler yazmış 10 haftalik 9+5 falan 15 temmuz 11 hastalıklar hatta 7 temmuz falan yazmış bu nasıl oluyo ben anlamdım smdik🤔
zehraannesi Busrakc benim tarihine gore sizin ki tam doğru arkadşım ama bi kaç anne 10 haftalik 7 temmuz yazmış anlam veremedim
Busrakc zehraannesi yanlış yazmışlardır belki normalde bu şekilde olur ama bi açıklaması vardır belki =)
zehraannesi Busrakc ama bir değil 4 5 anne yazmış 🤣neyse tarih önemli değil sağlıcakla doğsunlar da dedim acaba bende mi hata 🤗
Neslli Kızlar gece uykusu kaçanlar napıyosunuz bakalım 😂😂😂😂 Kaç hamile arkadaşım var zombi filmi seven 😂😂😂
Neslli Seymabal41 hayırlısı olsun cnm benimde 20 temmuz dedi dr doğum için rabbim hepimiz için hayırlısı olsun rabbim bebişlerimizi korusun 😂😂
Eva Biz de 13+1 olduk cinsiyeti geçen hafta erkeğe benziyor ama kimseye söylemeyin dedi Dr bakalım hayırlısı değişir mi acaba☺