OzlEmrah Neslli Yalan haber 😂 Benim sağ daha büyük soldan ama benim bebişler ikiz biri kesin kız da diğerini cumartesi öğrenecez doktor diğerine erkek demişti😂 tek gebelikler de belki geçerli olabilirim ama 🙈😂👍
DuyguUysalBayraktar Acaba 12. Haftada kasık ağrıları olan varmı aranızda. Benim bi kaç haftadır yoktu. 12. Haftaya girince tekrar başladı🤷♀️
bilges Neslli ayy inşallah benımde yarın kontrolum var ☺ıkılı tarama da yapabılır bakalım hayırlısı😔 bı hafta gerıden gelıyo bebegım son adet tarıhıme göre 12 #4 olmam gerekırken 11 +4 5 öle doktor bsy olmaz dedı ama inşallah haftasına yetısmıstr.
Mir Sdlsy maşallah supanallah ne kadar da çok allah arttırsın. Rabbim herkesin evladını sağlıkla hayırla bağışlasın. Benim allah kısmet ederse 12+2 ☺
Neslli bilges olabiliyor öyle toparlar bebilin merak etme benimkide 1 hafta önden di ama şimdi haftası haftasına tutuyor
Gulizylmz01 bilges benimde son adet tarihine gore 10 gun falan geriydi simdi en son gittigimde 4 gune dusmus merak etmeyin dengeliyormus 😊
Neslli Sdlsy inşallah rabbim hayırlısını versin benim daha öncesinde 7 tane kaybım var o yüzden cinsiyet belirtme gibi sıkıntı yok eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun kız erkek farketmez vallahi 🙏🏻🙏🏻
Damlaozddmr Sdlsy bende 10+6 haftalığım bakalım 😂 salı günü ikili test yaptırıcaz özelde sizce cinsiyet hakkında fikir sahibi olabilirmiyiz?
zgeSarsoyYce Bende 12+6 haftalığım Temmuz annesiyim inşallah 🌸 Bizimde daha belli değil cinsiyetimiz rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin 😘😘
Mltm23 DemetCeylan merhaba bende rana hanıma gidiyorum 12+4 de gittim söylemedi size tam 15 de mi söyledi