Zeynepkycan melekyildirim 14. Haftana kadar yaptırman gerekiyo canım bebekte dowm sendromu falan varmı ona bakılıyo
melekyildirim Zeynepkycan doktor randevum 6 ocak ve ben 13+6 olucam 14 haftayı geçince ikili test yapmıyorlar mı
EsraMuratKarahan Bende 12+2 doktor 70% kız dedi❤❤❤Bu arada iki oglum var bu ucuncu allah kismet ederse 😍
Zeynepkycan melekyildirim yapmıyolar diye biliyorum canım doktorun bi bilgi vermedimi şu zamana kadar yaptırman gerekli falan diye
Sdlsy melekyildirim 11 ve 14 hafta arasında yapılıyor canım yaptıracaksan biran önce yaptır bence. Daha ileri zamanlarda gelişimini tamamladığı İçin bazı önemli ayrıntıları göremiyorlarmış.
Duruannesi Selam kızlar 9+2 bende temmuz annesi olacağım sanırım 🙈 şu an düşük tehlikem var progestan kullanıyorum haftada bir kontrole gidiyorum inşallah sağlıklıca kucağıma almak nasip olur bu arada ikinci gebelik 🙏🏻😊
Sinemkurtkarakussk35 Duruannesi benimde var bende kullanıyorum allah yardımcımız olsun ya bide bende aşırı halsizlik baş dönmesi yapıyo 🤦🏽♀️
Sdlsy asudezgnc ayyy bir erkek annemiz daha oldu süpersiniz 😊 hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah 😍🤰
Sinemkurtkarakussk35 Tubii ben dün full yattım bell sırt ve kuyruk ağrısı acısından hala gecmedi 11*4 üzz🙄
Sinemkurtkarakussk35 Minanin_Annesi benim 3ocak 1 gün büyüksünüz bizden cinsiyette belli olur inşşalh 12+3 olcaz 🙏🏽
Sinemkurtkarakussk35 asudezgnc ayy aynıyız inşallah bizimde olur hoş yastık testi yaptılar , belime ağrı vuruyo erkek diyolar sol tarafmda şişlik var erkek gözüküyo diyo büyükler ama doktor demeden inanmam 😂😂
asudezgnc Sinemkurtkarakussk35 büyükler demişse olur 👍 banada erkek dediler karnım hiç yok hiç asermedim migdem bulanmadı bide yüzümde leke felan hiç yok erkek guzellestirir derler 😊
Gucluoya Kızlar bende varim. 11 haftaligim🙂 Bugün baş dönmesi basladi ve gözlerimde sorun var net görmüyorum artık aynı durumu yaşayan bi bilgisi olan varmı😐
Sinemkurtkarakussk35 Tubii öyle yapmak istiyorum ama gelen giden misafir allah eksik etmesin pek mümkün olmuyo bide oğlan bele vurur diye bişi çıkarttılar dünden beri kesin oğlan bu ondan diyolar 😂😂🤷🏽♀️ Anlayamadım sağlıklı olsun da çekicez napalım🤷🏽♀️
Tubii Gunaydn kizlar bugun 10haftalik olduk biz😊😍hepimizin bebisleri saglikli bir sekilde kucagimizda doğmasını nasip eder rabbim ins👼