tugurs Kızlar 31 haftalık hamileyim, bir haftadır falan bebeğimin hareketlerini eskisi kadar yoğun hissediyorum çok güçlü tekmeler atmiyor neden olabilir
SimgeTuna tugurs artık tekmelerden ziyade büyük büyük yer değiştirmelerini kıvrılıp bükülmelerini hissedersin canım baya büyüdü çünkü😊 arada tekme de sallar ama o 24-30 haftalar arasındaki gibi yoğun olmaz endişelenme
daphnesmomm tugurs ben de 32. Hafta içerisindeyim,bizde de tekme sayısı çok azaldı,onun yerine dalgalanma şeklinde hareket ediyor bebişim🙂göbeğim bi anda inip kalkıyor😅
tugurs SimgeTuna evet dediğiniz gibi sanki kayıyor diğer tarafa ama onu da yatınca hissediyorum ayaktayken hissetmiyorum fazla normal mi acaba
SimgeTuna papatya56 kasılmaları hissedersin canım sertleşip bir süre kalıyor o şekilde derin derin nefes alma ihtiyacı duyduğun oluyor kıvrılıp bükülmeler kendi hareketleri
SimgeTuna tugurs benim ayaktayken daha çok sertleşiyor artık hareketlerini de hissediyorum ama her bebeğin mizacı farklı dinlenme halinde hareketlerini hissediyorsan problem yoktur