Evet kızlar sonunda çok şükür Ben de kızımı kucağıma aldım 5 günlük taze bir anne oldum Perşembe gününden başlayan Ara ara gelip giden adet Sancılarım vardı ama o güne kadar hiç sancım çıkmadı Normal doğumu beklediğimiz için 41 haftaya kadar bekleme kararı aldık çarşamba günü acilden giriş yapmıştım o gün doğum yapacağım sanıyordum ama doktorumuz her şeyin gayet yolunda olduğunu söyledi Cuma gününe kadar beklememi söyledi bizde bekledik Perşembe gece yani cumaya bağlayan gece hafif hafif sancılar girmeye başladı sabaha doğru 10 dakikada 1 e düştü Tabii ben hani doğum başladığını anladım ama suyum falan gelmedi Neyse takip ettim sabaha kadar sabah 8 gibi Evden çıktık acilden giriş yaptık Tabii acil de hemen bakıldı açıklığa çok da olmayan 3 santim civarı bir açıklık vardı tabii benim yatışım hemen yapıldı işlemler yapıldı bende bir korku başladı O anda Sancılarım kaçtı yani işlemler bittikten sonra doğumhaneye alındım kendi sancım olmadığı için 9 buçukta Suni sancı almaya başladım Yanımda da annem vardı sancı çekerken İyi ki de vardı insan destek alıyor Daha sonra ben suni sancıyı almaya başladım ilk aldığımda böyle güzel karşılıyor dum Sadece nst ye bağlanırken çok canım yanıyordu daha sonra Ebe kontrol etmeye geldi ve 4 santim olduğunu söylediler sonra birkaç Ebe daha girdi ve suyunun patlatacağız Korkma dediler suyumu patlattılar o anda hiçbir şey hissetmedim zaten hani Suni sancının etkisiyle su patlayınca artık sancılar dayanılmaz bir hal almaya başladı Bir de nst de yatıyorsunuz ya o sancıyı kaldıramayacak kıvama geldim Anneme dedim ne olur kessinler söyle dedim ama aslında çok az kalmıştı Biliyordum Allah’ım yardım etti Daha sonra ebe gelip tekrar kontrol etti ve açıklığın tam dedi ıkınma isteğin yok mu dedi bende de ne yazık ki öyle bir istek yoktu sonra ayağa kaldırdılar sancı geldikçe çömelip ıkınmamı söylediler Ben de dedikleri gibi yaptım Her sancı geldiğinde çömelip ıkındım ama çok midem bulanıyordu sanki çocuk yukarı çıkıyordu poposu ile midemi baskı yapıyordu çok direndim canım çok yanıyordu yapamayacağım deyip duruyordum ama onlar sürekli yapacaksın az kaldı dediler sonra ıkındıkdan sonra yanma hissi olduğunu söyledim ve başıma toplandılar beni yatırdılar hemen doğumu gerçekleştirmek üzere gene her sancı geldiğinde ıkınmamı söylediler o kadar zor ki sanki bir an öleceğim sandım ama her şey yolundaydı bebek de bir stres durumu yoktu Yalnız çatı kemiklerinin çok dar olduğunu o an duydum hala ıkındıkça bebek yukarı tırmanmaya çalışıyordu daha sonra var gücümle ıkındım ve yukarıdan iki kişinin bastırmasıyla prensesime 14:34kavuştum Çok şükür Allahım Diye Ağladım çok başka bir duygu kızlar o an bütün annelerin kıymetini anlıyorsunuz doğumun her anı biraz daha bütün anneleri anladım çok şükür bin şükür bugün çok daha iyiyim dikislerim çok oldu ama mühim değil şuan kızıma doya doya bakıyorum kokluyorum,herşeyi unutuyorsunuz kızlar o an öleceğim sanıyordum ama onu görünce hersey bitti Rabbim güç veriyor hiç korkmayın herkese sağlıkla hayırlısıyla güzel kokululara kavuşmayı nasip etsin inşallah bu da pamuğumla benim hikayem 🥰❤❤