Hepinize merhaba ben 3 aylığım felaket şekilde diş ağrısı yaşıyorum bu durumda olan veya diş ağrısı geçiren var mı ilaç alamıyorum ne yapsam geçmiyor yardımcı olurmusunuz 🥺
Diş ağrısı yaşayan var mı
Busrabens canım bende hamileliğimi ilk öğrendiğim hafta yaşadım. Benim 20lik dişti. Dişçiden reçete alıp ne yapılması gerekiyosa onun bilgisini alıp. Kadın doğum doktoruna gitmen gerekiyo. Eğer kadın doğum doktorun onay verirse ilaçları kullanıp tedavi uygulanabiliyomuş. Yalnız ilk 3 ay ve son 3 ay hiç bişey yapılamıyomuş. Bana öyle demişlerdi
bayanukuslu evet bana da 3. Ayda olduğum için bişey yapamayız dediler ama çok ağrı var dayanamıyorum gargara yaptım karanfil yağı kullandım zeytin koydum ne yapsam nafile uykudan uyandırıyor beni 🥺
Busrabens buz uygula canım. Bide sadece tuzlu suyla gargara yap. Başka şey yapma karıştırma tahriş yaparsın dedi doktorum
bayanukuslu buzu denemedim hemen yapıcam inşallah işe yarar dayanılacak gibi değil bu ağrı
Acile gidip parolu serum olarak almak da rahatlatıyor. 15 gün önce çok kötü ağrı yaşadım 1 gün boyunca hiç geçmedi uyku bile uyumadım. Acil dişe gittim apse yapmış antibiyotik verdi kullandım rahatladım. Ara ara ağrı geliyor yine ama dayanılamayacak gibi değil. Bi de karanfil yağı sürüyorum. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
balkupummm teşekkür ederim bende karanfil yağı kullandım ama işe yaramıyor maalesef antibiyotik kullanmaya korkuyorum bebeğe zarar verir mi acaba diye
Busrabens buzu gezdir yanağında canım hafifletiyo
Bence kalsiyum eksiliğin olabilir bi baktır istersen
Busrabens Eğer dişiniz apse yaptıysa o iltihap bebeğinize daha çok zarar vermez mi sizce ? 😔 Hem doktorlara güvenmemek kendimize ve bebeğimize zarar. Doktorlar hamilelere uygun antibiyotik yazıyorlar zaten. Eğer çok ağrınız varsa belki de dişinizde iltihap var. Bunu öğrenmek için acile dişe gidip doktora göstermeniz gerekiyor
balkupummm doğru söylüyorsun ama bilmiyorum 5 sene çocuk hasreti çektim şimdi o kadar korkuyorum ki herşeyden bebeğime zarar gelicek diye gerekirse bu acıya katlanayım ama ona zarar gelmesin diyorum
Busrabens Sizi çok iyi anlıyorum yalnız bebeğinizi korurken bir yandan da iltihaplı dişinizle beslenmeniz de doğru olmaz 😔 bir an önce gidin acile bi baktırın. Acınız dinmezse hastaneye gidip parol serum vurdurun acınızı dindirme. Kendinize eziyet etmeyin lütfen 🙏🏻
balkupummm largopen antibiyotik verdiler araştırdım baya bebeğe zarar vermiyormuş bu gün kullanmaya başlıycam inşallah. Allah kimseye yaşatmasın bu ağrıları sorunsuz bi gebelik geçirelim hep beraber inşallah
Busrabens amin inşallah 🙏🏻 Çok geçmiş olsun
bayanukuslu merhaba ilk önce dişçiye gidip bakmasını gerekiyor sonramı kadın doğum doktorunuza gidip izin kağıdı almamız gerekiyor ilk önce kendi doktorum gidip izin kağıdı alıp gitsek dişçiye olmazmi
Mutluannee42 ben ilk önce dişçiye gittim. Reçetemi aldım. Ne için o ilaçları kullancağımı öğrendim. Hangi tedavi uygulancağını öğrendim. Ondan sonra kadın doğum doktoruna gidip durumumu anlatıp ilaçları içebilirmiyim diye onay istedim.