Zhrazhra Gebze yüzyıl şeker yükleme testi yaptıran var mı kızlar fiyat nedir hastaneye sordum ama bilgi vermiyorlar yardımcı olur musunz ?
Biranneadayi89 Zhrazhra bende yuzyila gidiorm canm ama hebuz 16 haftaligm bende yaptrcam zamanim gelince ama suan hic bi bilgim yok bnmde 🙄 doktorun kim
Biranneadayi89 Zhrazhra benimde canim bende şafak ozdemirciye gidiyorum :) dogumnu normalmi istiyorsun sezeryanmi biz hic gorusmedik bu konuyu dr la daha erken oldugu icin
Zhrazhra Biranneadayi89 Biranneadayi89 aa ne güzel çok iyi doktor çok memnunum . Bizde henüz görüşmedik daha erken dedi 1 ay önce gittiğimizde bu sefer söyler mi bilmiyorum haftaya cumartesi gideceğiz kontrole .
Biranneadayi89 Zhrazhra evet zamana gore bilgi veriyor ins soyler canim benim de 1 hafta sonra kontrolm var 16. Hafta dolacak cinsiyete bakacakti ins belli olur cinsiyeti bende meraklardayim :))
Zhrazhra Biranneadayi89 bana 12.haftada kıza benziyor kız olabilir demişti 16.hafta kız dedi %99 değişmez demişti detaylı da da kız dedi sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez cnm ilk hamilelik mi senin de