Asil_hatun 5+5 haftalık doktor ultrasonda kanama alanı var dedi kesede bebekte göründü kalp atışı yok ama bebek canlı dedi kanama alanı var dikkat et dedi suanda kanamam yok ama şiddetli sırt ağrım var ne yapmam gerekiyor acaba bebeğim yaşıyor mu korkuyorum
symaaaaaaa Asil_hatun sadece uzan hiçbir şey yapma daha çok küçük olduğu için kalp atışını duymaması normal kanaman olursa hemen doktora git
Huzurrr_13 Asil_hatun benimde kanama alanı var doktorum progestan vaginal fitil verdi ve proluton Depot igne kunlaniyorum fazla gidip gelme gerekirse sırt üstü uzanın
caglaolmeZ Asil_hatun bende de var progestan fitil iğne verdi. Korkma bazen kanama ile gelmiyor kendi kendine yok oluyor benim leke şeklinde gelmişti korkma ama kanaman olursada muhakkak git canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
NobleMom Asil_hatun kız kardeşimde hamileyken aynı böyle olmuştu. Rahminde kanama alanları vardı ama öyle çok kanamaso olmadı. Arada bir hafif hafif oldu geçti hemen. Doktoru ilaç vermişti iyne yapmışlardı. 4. aydan sonra küçüldü kanama alanları ve sağlıklı bir doğum yaptı çok şükür. Sende hareketlerini kısıtla sürekli dinlen. Doktorun ilaç verdiyse kullan ve hiç stres yapma 🌸
Asil_hatun NobleMom haraket etmemeye çalışıyorum sırtim bacaklarım ağrıyor sancim var uzanmsm suanda inşallah bisey olmaz
tupbebekannesi123 Asil_hatun benim de aynı haftada kanamam başladı ve kanama alanı olduğu görüldü progestan iğne ve proluton iğne kullandım 3 ay yattım