Zehragniken 18 haftalik hamileyim az önce lavaboya girdiğim de çok açık silik pembe şeklinde akinti gelmişti neden olabilir ? Sadece peçeteye sildiğim de geldi. Bugün afedersiniz kabız olmuştum biraz kendimi zorladım ondan dolayı da olabilir mi
tazebiranne_hg04 Zehragniken canım doktoruna durumu söyle biraz bekle istersen rengi koyulaşır ya da çok gelmeye başlarsa acile git bende 18 haftalığım
Deletedmom_7 Zehragniken doktoruna gitmelisin. Açık pembe oluyor ama artabiliyor bu yüzden progestan kullanıyorum.
Deletedmom_7 Zehragniken uyuşmazlık da varmış lekeleme olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar bana.
Zehragniken tazebiranne_hg04 yazdım canım cevap bekliyorum. Biraz korktum açıkçası hiç böyle bisey olmamıştı. Bebegin hareketlerini de hissediyorum hem de şuan da
Mavidunyamm Zehragniken o zaman zaman kaybetmeden gidin kan uyuşmazlığınizi söyleyin muhtemelen iğne yaparlar. Kan uyuşmazlığinda en ufacık leke bile normal değil
tazebiranne_hg04 Zehragniken tamam o zaman telaş yapmayın doktorunuz yazar size benim dolu dolu kanamam olurken de bebeğin hareketlerini hissetmiştim Allah’a şükür birşey olmadı
Zehragniken tazebiranne_hg04 afedersiniz kabız olmuştum biraz bugün kendimi zorladım ondan dolayı da olmuş olabilir mi