guzelbebegimmmmm Ecoli28 onun geldiği anlaşılıyor korkmayın☺️ Ilık sıcak bişey akıyor rahatlama hissi geliyor
guzelbebegimmmmm pusatmom35 1 saat sonra doğurdum bacım🤣 çantam falan evdeydi. Onları alayım geleyim dedim doktora. Seni bırakırsam yolda doğurursun dedi. Haklıymış🤣
pusatmom35 guzelbebegimmmmm 😂😅 Bırak çantayı doğuracan çanta düşünüyon 😂 maşallah rabbim böyle kolay doğum nasip etsin inşallah bana da 😊
Cansel0694 Mltmsncn ben evet 8 ay önce doğum yaptım şuan ikinciye hamileyim benim açılmam vardı sezeryana aldılar hemen riskli gebelik olduğu için ama bekleseydimde 1-2 gün içinde normal doğum olurdu heralde
helin27 dilaraulusoy dilaraulusoy aa öyle mi bilmiyordum bildiğimide yorumları okuyarak yanıldığımı fark ettim
dilaraulusoy helin27 yani bazılarında rahim ağzı açılınca Allah korusun suyu gelen kanaması olan olurmuş benim olmadı belki benle alakalıdır canım. Görülünce direk dikiş atıldı zaten
Gllklncc dilaraulusoy çok geçmiş olsun banada serklaj yapıldı 25 haftadayım. Sıkı istirahat verdi doktorum endişeliyim inşallah zamanında sağlıkla hayırla kavuşuruz bebeklerimize🙏