AleynaSvn Diyarbakırda yaşayanlar en iyi doktor hangisi bi fikriniz var mı acaba iyiden kastım psikolojik olarakta destek veren işini hakkıyla yapan özellikle sezeryan yapıp memnun olan lütfen
ekinteacher AleynaSvn Merhaba Batı Hastanesi Dr.Cihan Bademkıran öneririm. Ağrısız sezeryan oldum , sezeryan yerim çook küçük . Özellikle sezeryan konusunda çook başarılı .Hiç bir sorumu kestirip atmadı
Princessmom ekinteacher her konuya yazmıssınız aymı şeyi kopyala yapıştır olarak ama ben cihan bademkırandan memnun kalmadım asla
sirayildizi21 Princessmom ben de çok memnun kaldım bilgisi ilgisi alakası Ben de hemsireyim Bir sürü doktor gördüm birlikte çalıştım Etik olmayan şeyler yapanlar mi yok Hastasının yüzüne bakmayan mi Demem o ki merhametli etik ve ilgili bir doktordu
Princessmom sirayildizi21 herkesn yaşadığı farklı . Ben memnun kalmadm 32 haftamda değiştirdim kendisini. Son haftalarda iyice güven vermmeeye bir dediği bir dediğini tutmaya başladı iknci sezeryan için çok alakasız konustu memnun kalmadım asla Ozamana kadar ble ona gittiğime pişmanım