Omay0707 Mslgnsrn herkez nasıl var demiş anlamadım canım o testin içndeki plastigin yansıması içini acıp bakarsan anlarsınız negatif sonuç bencd
Mslgnsrn Normal bakınca gözükmüyor ama aydınlıkta bu şekilde gözüküyor bugün adet günüm normalde sizde görebiliyor musunuz
kahvesever__ Mslgnsrn gördüm ben kan tahili ver canım ney olması için inşallah 🙏 vardır rabbim kalbine göre versin bu mübarek güzel günlerde kimsenin kucanı boş bırakmasın
Mslgnsrn kahvesever__ normal baktığımda hoc bisey gözükmüyor sadece ışığa tuttuğumda bu şekilde gözüküyor o yüzden emin olamıyorum iste
Mslgnsrn 5 sene olacak evleneli hiç korunmadik ama Rabbım nasip etmedi doktorlarda bi sknti bulmadı ekimde bir hamile olduğumu öğrendim hiç beklemediğim andan ama 7 haftalikken düşükle sonuçlandı şimdi çok korkuyorum kan vermeye de böyle testle bakmaya da tekrar aynı şeyleri yaşarım diye
Annecik03 Verilen süre icinde silik cizgi varsa dogrudur, surenin disindaki cizgiler kabul edilmiyor, allahim gonlune gore versin 💜
Mslgnsrn Gulcingezer bugün normalde adet günüm.ama hep düzensiz oluyorum o yüzden gününü kestiremiyorum