Elizannannesi34 Kızlar ben yeni 26 haftalık oldum bu kaç gündür bebeğin hareketleri azaldı sizde durumlar nasıl karnınz çok çıktı mı
Gamze46 Elizannannesi34 Bende 25+2 canım karnım çok çıkmadı henüz geçen benimde bebeğimin hareketlerinde azalma olmuştu hatta hiç hissetmiyordum bugün Dr gittim doktorum olabilir bu haftalarda fazla yormayın kendinizi dinlenin dedi
Mercan28 Elizannannesi34 valla benim karnım baya önden gidiyo baya belli çok hareketli değil bebeğim tüm gün ayakta çalıştığım içinde olabilir ara ara hareketlerini hissediyorum
babysare Elizannannesi34 bende 26 haftalık oldum aynı dün çok aşırı hareketliydi bugün sesi soluğu çıkmıyor doğru düzgün anlamadım kafasına göre takılıyor 😃
Gamze46 Mercan28 Evet canım çalıştığın için hareketlerini az hissediyorsundur tek sağlıklı olsun da rabbim sanada kolaylık versin inşallah 🤲
Gly87 Bende 26+6 haftalığım bugün çok hareketsiz ne yediysem yok aşırı sert vurmuyor hatta eşime yazdım gelirken çikolata al diye fazla hareket etmiyor dedim sün çok hareketliydi bugün yok