minikmucizem7_ Kızlar 38 haftalık gebeyim 2 cm açılmam var karnım sertleşti baya canım acıyor sancılarım da oluyor nişanım da geldi ilk gebeliğim sancım çıkıyor. Doğum başlatan şeyler neler artık zorlanmaya başladım tecrübeli hamişler bilgi verirmisiniz
Bsrahb minikmucizem7_ Doğumdan 3 hafta önce 1 cm açılmam vardı 36 haftadan sonra düzenli egsersiz düzenli plates yaptım 1 cm den başka ilerlemedi.Doğum yaptığım gün ilk muayenede 1 buçuk cm olmuştu dedim yandım bu çok yavaş ilerleyecek gece sancılarım arttım sabah Doğum ettim aşırı hızlı ilerlemişti
minikmucizem7_ Bsrahb benim de uzun sürebilir yani bende sandım açılmam var doğum olur 2 3 gündür açıklık aynı dün geldim kontrol vardı haftaya gel dedi . Suyunuz falan geldi mi doğuma gidince veya evde
Bsrahb minikmucizem7_ benim nişanım geldi suyumu Doğumun son dkları çatala çıkmadan hemen önce onlar patlattı
Aseltos9 minikmucizem7_ benimde 2cmdi eve gönderdiler gece açılma az diye sancılara dayanamayıp rahatlamak için duşa girdim sonra gittiğimde 8 cm olmuştu
minikmucizem7_ Bsrahb nişandan sonra hemen doğum olmaz dedi ebe . Evin yakın mı dedi evet dedim sancını evde Çek açılman evde olsun suyun ve ağrın 5 dk düşünce gel dedi bana
Somerkadir4 minikmucizem7_ çömelme merdiven çıkma sıcak duş yeni doğum yaptım hemde SSVD olarak 🥰daha doğum hikayemi paylasmadim🥰 ama bütün gün sıcaga yakın dustaydim hastane odasında hem sanciyi hafifletiyor hemde açılma sağlıyor
minikmucizem7_ Somerkadir4 bunaların hepsini 3 gündür yapıyorum hayırlısı bakalım . Hayırlı olsun canım sanada doğum hikayeni okumak isterim 🥰
Bsrahb minikmucizem7_ benim nişanım gelmeden önce hafif düzenli sancılar vardı akşam 10 da nişanım geldi 11 hastaneye gittik banada istersen yatıralım istersen evin yakınsa evine git sancıların artarsa gelirsin dedi gece 1 den sonra arttı sancılarım 4 e kadar dayandım anlıyorsun zaten dayanamayınca gittiğimde 5 cm açılma olmuştu sabah 8 de de Doğum gerçekleşti.Rabbim sizide bi avazda kurtarsın
Somerkadir4 minikmucizem7_ muhteşem bir doğum hikayem var biraz toparlanayim yazmak için sabırsızlanıyorum 🥰💕
minikmucizem7_ Somerkadir4 ayy ne kadar güzel inşallah bizlerde böyle pozitif şekilde doğum yaparız . Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım sizlere hayırlı evlat rabbime salih kullardan eylesin 🙏🏻🤲🏻🥰
Somerkadir4 minikmucizem7_ amiiin 🤲🤲🤲 Rabbim bu yolda olan bütün hamislere kolay doğumlar nasip etsin 🤲💕💕💕🥰