inciprenses Özelde asla yanılmaz doktor erkek dediyse erkektir diyorlar. Yanilma payı var mı sizce sizde oldu mu
litfenama inciprenses özelle veya devletle hiç alakası yok. Ablama 28.haftaya kadar özelde kız demişlerdi. Böbrekle ilgili bir durum için yine özelde “kızın olacağını biliyorsunuz zaten” dediklerinde kızı olacağını öğrendi.
Melikeince inciprenses bana deil de muayene gittiğimde kadın bana erkek demişti şimde kız diyor diye laf etmişti
fatmakoken1_ inciprenses 15 haftalıken özele gittim erkek dedi 18 haftamda devlete gittim kız dedi detaylı ulturasyona girdiğim zaman beli olucak inşallah yarın öğrenicem Allah’ın izniyle 🙏
ebrue66r inciprenses cinsiyet belli mı dedim direk erkek dedi tahminde bile bulunmadı doktor ve makinadan kaynaklı gönlünüzce olsun Inşallah
inciprenses fatmakoken1_ pipisini göstermiş miydi size devlette yanilan çok oluyor aletleri iyi değil sanırım
fatmakoken1_ inciprenses yok canım ben görmedim zaten doktor bile zor gördü göstermedi kendimi 3 kere girdim ultrasona sürpriz yapıcaklardı ailem o yüzden bana göstermedi ama bacak arasında kordon bağı vardı yarın öğrenicem artık
Ela000 inciprenses 20 haftaya kadar erkek denildi sonra kız olduğunu öğrendim. Kordonu pipi sanmış doktor. Özele gidiyordum
Mavidunyamm inciprenses bende iki gün önce öğrendim erkek 12+5 te bakalım değişmezse oğluşum olucak 💙😍
tuqbametee inciprenses benim özelde 12.haftadan 21.haftaya kadar erkekti detaylıda kız olduğunu öğrendik şükür kız olarak doğdu 😂
Tunurr tuqbametee hadi ya çok ilginç bir durum pipi resmi varmıydı ya da nasıl karıştırmış bişey söyledi mi