qozde123 Merhaba güzel anneler bir şey sormak istiyorum sizlere şu anda 17 haftalık hamileyim detaylı ultrasona girmem lazım 19cu haftalıkken girsem olur dimi
Aysenkaya qozde123 20 ve 24. Haftaları tavsiye ediyor doktorlar canım bende 20. Hafta gidicem inşallah 🙏
Mysaa qozde123 19 erken canım 20-24 hafta arasında ama en uygunu 22. Hafta olarak göruyoluyor çocuk biraz daha büyük olmuş olduğu için
Ftmglpnr qozde123 bence iadeli 22 23 hafta daha gelişmiş oluyor bebek 19 erkn gibi ama doktoruna danış özelliklemi erken istyor bi sebebimi var danış
Aysenkaya qozde123 Evet bekleyin. Bide nereye yaptıracaksanız orayı arayıp bi sorun zaten anca sıra veriyorlar özele gitmeyecekseniz
Nezahat-36 Randevu sisteminde öyle bi randevu yok diyorlar hastane de kendi vermiyor siz nasıl aldınız Zeynep kamilden randevuyu
qozde123 Nezahat-36 Canım ben gebelik riski hep perinatoloji gidiyorum tek yumurta ikizi olduğu için iki hafta bir perinatoloji gittim için baktın şimdi Zeynep Kamil perinatoloji açık görünüyor bndre
qozde123 Ftmglpnr Aynin 15 de randevum var 19 haftalık olcam ozmana sorcam hangisi hfata daha iyi olur diye