eminemre99 Aslaninannesi01 12 haftalık canım ne zaman gazar burdan 15 haftalık olan kızlar boy kilo paylaşmış benim de aklıma geldi ama bnde yazmiyor onlar yazmış 😃
sherwoodTR eminemre99 Benim de 12 haftalık. Bizde sadece baş popo mesafesi yazar canım. Daha küçük bizim minnoşlar 🥰 bir de kesenin eni boyu yazıyor galiba.
Aslaninannesi01 eminemre99 az kalmış sizinde 14 veya 15 te başlıyordur belki tam hatrlamyrm ama 12 haftda benimde yazmyrdu
eminemre99 sherwoodTR a a aynıyız mi Allah razı olsun canım inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alırız ilerleyen zamanlrda inşallah öğreniriz iyi olsunlar da gerisi önemli değil ❤️😘🤲
Limonzeytin eminemre99 Crl genelde ilk zamanlarda yazıyodu kağtta şmdilerde görmüyorum çnkü bebeğim büyüdüğü için her yerini ayrı ölçüyor ona göre söylüyor doktorum.
eminemre99 Limonzeytin Allah razı olaun. Amin canım benim inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız 😘🤲❤️
eminemre99 Aslaninannesi01 tamam canım benim Allah razı olsun inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alırız 🤲❤️