Semmra Kızlar idrarımda enfeksiyon çıktı 27 haftalık gebeyim basına gelenler bu olayı nasıl atlattınız
Ceylin680 Semmra ben hamile deilken oldum günde bir kaç kez çamaşır deistirmek günlük alt tarafı ılık su ile yikimak ve bol su içmek asla sabunlama çok az köpük yap sabun kurutup enfeksiyonu arttırıyor.birde ayağın sırtın üsümeyecek yoksa geçmez
Aysenkaya Semmra 19 haftalık hamileyim ve her ay enfeksiyon çıkıyor tek kullanımlık ilaç veriyor doktor ama geçmiyor sadece bol su içince rahatlatıyor kısacası bol bol su için
tupbebekannesi123 Semmra az önce hastaneden bu sebeple çıktım 1 gece yatış verildi benimki biraz ilerlemişti antibiyotik ve serumla rahatladım 1 haftandaha antibiyotik kullanacağım
Gul-2407 Benimde o haftalarda vardı şimdi 30 haftalığım haşa var antibiyotik vermişti onu kullandım bazen tek kullanımlık saşe dozlar en önemlisi de su içmek
Ayskrts 16 haftalık hamileyim benimde başıma geldi antibiyotik kullandım doktorum günde 3 lt su iç dedi şimdi daha da dikkat ediyorum inşallah tekrarlamaz