Nisrem Merhaba kizlar varmi bizimle birlikte olan aynı dönemde….Bugun kontroldeydik bebegim 2.674 gram olmuş doktorum iri bebek olucak dedi..Sizlerde durumlar nedir??
Elifcim Nisrem 33+4 ten selam👋🏻 Bende dün gittim doktora 2.400 civarındaymış. Gebelik şekerim var bir haftadır pek dikkat edemedim grip oldum üstelik bebiş 8 günde 300 gr almış😅 Gebelikte grip 🤧 hiç çekilmiyormuş. Bi kendime gelsem diyete devam edeceğim inşallah 🙂
Dmllale Nisrem 33+4 den selamlar 1 gün var aramızda🥰 Salı günü kontrolüm var çok özledim oğluşumu kaç kilo oldu sağlığı nasıl
Nisrem Erayhilal masallah bnce gayet iyi sizin kilonuzda bizim biraz fazla sanki korktm acikcasi bi aikinti cikmaz ins😅
Erayhilal Nisrem olsun son haftalarda almiyomusya bazi bebekler belki oda simdi alir sonra almaz 🥰❤️👍
Nisrem Elifcim cok gecmis olsun cabuk iyilesirsiniz ins.Bende seker de yok ama kilosu cok hzili gidiyo bu iyi bisemi kotu bisemi bnde anlamadim walla😅
muallimehnm 31+3de 1800 demişti bizimki çok kilo alamıyor sanırım, benimle aynı olanlar 2 ve üstü hep😔