Sibelosman Kızlar aranızda takibine eğitim araştırmaya giden var mı. Yani istediğiniz bi doç. Prof. Takip ve ameliyatınızı yapması ıcın ne yapıyorsunuz. Ayrıca doğum gününde ayrı oda istediğinizde ücret karşılığında verılıyor mu?
Htcerdogn Sibelosman ben gidiyorum. Özel hastaneden biraz fazla ücreti kontrolde. Doğuma girmesi için. Yatış verdiğinde hastaneye onaylatırken hocanın girmesini istiyorum derseniz orda ekstra ücretini ödüyosunuz. Ayrı oda için de ekstra ödeme yapılıyo
3oglanannesi Sibelosman bende hem özele hem üniversite hastanesi ne gidiyorum takibe doğumu orada yapıcam nasip olursa ameliyat ekibi standart doğum olursa 800 lira dediler özel oda 150 tl doç prof istersen konuş fiyat dediler ama özelden pahalı oluyor o zmn özelde ki doktorum da doç üniversite ye o parayı vereceğime özelde yaparım ameliyat ekibi yeterli sezeryan sezeryan dır sonuçta
Sibelosman Htcerdogn Hocanın ücreti ne kadar ortalama acaba normalde hocayı istemezseniz asistanlar mı yapıyor
Sibelosman 3oglanannesi özelde suan sezeryanlar 6 binden başlıyor çok pahali degil mi sizce de üniversite de yapmak istiyorum ama hıc bır bılgıö yok personellere sormak bir işkence
3oglanannesi Sibelosman asistan dediğiniz de dr ameliyat hane de uzman ekip oluyor olmak zorunda ameliyat bu sonuçta
Htcerdogn Sibelosman 244 ödüyoruz muayneye. Hocayı istemezseniz diğer asistanlar vs yapıyo. Kendisi gelmiyo
3oglanannesi Sibelosman evet ama prof muayene si üniversite de 475 tl ameliyata girmek içinde 4 5 bin istiyorlar mış ben doç 200 veriyorum sezeryan 5000 özelde aynı hesap olur ben üniversite nin kendi ameliyat ekibiyle yapıcam yani 800 tl artı 150 yatak parası
Sibelosman 3oglanannesi dediğiniz çok mantıklı peki ne dicem ben onlara doçent mi istiyorum dicem K bakmayın bılgım olmadıgı ıcın soruyorum
Htcerdogn Sibelosman siz birini isteyemiyosunuz. Kim o an nöbetçi veya görevde boştaysa o giriyor. Özel ücret ödemedikçe seçemezsiniz
3oglanannesi Sibelosman hangi üniversite hastanesi ise siteden bakın kadın doğum bölümü dr ları diye prof da vardır doçent re prof daha üstün olanı isimlerine bakıp araştırın hangisi kafanıza yatarsa şu dr a muayene olmak istiyorum yada doğumla ilgili görüşmek istiyorum dersiniz randevu verirler netten de alabilirsiniz randevu ücreti gidince vezne ye ödersiniz muayene olursunuz dopum fiyatı sormak için danışman yardımcı olur zaten