2022Mom2022 Kızlar selam ankaradan 💓Cebeci tıp fakültesinde doğum yapanlar tecrübelerinizi anlatırmısınız ben oraya gidiyorum ,doğumdan sonra bebeğinizi giydiriyorlarmı sanırım bazı hastaneler bunu yapmıyormuş refakatçide alınmıyormuş hadi gelin sohbete 🤰
Sinemmmmm58 2022Mom2022 arkadasim yapti o biraz zor gunler geciri 10 gun ayri yatti 3 gunde dogumdan sonra yatti hepsinde de refakatcisi vardi ve bebegi hemsireler falan giydirdi
3babymom İki doğumumu da özelde yaptım ayrı hastanelerde .yani bence hastaneye bağlı bişe ilkinde giydirip tekerlekli yatağında getirmisleri 🥰 ama ikincide duyduğum an sinirim bozuldu ben ameliyattayken doktor çıkmış bebeğin ailesi kim demiş yeşil çarşafa sarmış eşimin kucağına vermiş eşim almış odaya getirmiş sonra giydirmisler annem gil güya özel hastane böyle sacmalik mi olur dedim insan bı bebeği giydirmez mi ilkinde ne güzel giyili kundakli gelmişti
Merve4161 Devlette doğum yaptım giydirmislerdi fakat yıkamamışlardı kafası hep kanlıydı ben ilk defa pis bi bebek gördüm o anda sormadım pandemi zamanlariydi diye şimdi 2. Dogumumu yapacağım yine devlette bu sefer soracağım