Tugceelanaz Merveyldrmmm Ben devlete gidiyorum bana birşey demedi ama kendimce artık 15 günde bi gidicem , 36 dan sonrada hafta da bir düşünuyorum. ☺️
eso14 Merveyldrmmm devlete gidiyorum bende özelden farksız çok şükür. Bana doktorum 28den sonra 2 haftaya düşürdü gelme süresini ama ben 35 e kadar 3 hafta olarak gittim 😂 şimdi yeni 2 haftaya düşürdüm.
kuzeymomsss Merveyldrmmm çok şükür bir sorunum yok. 30.haftam da gittim doktorum 1 ay sonra çağırdı. Hatta 30da bebeğimin yüzünü göremedik 31de tekrar gittim o yüzden bir dahaki kontrole 35.haftamda gideceğim. Birdaha 10 gün sonra nstye 2 hafta sonrası da doğumum olacak kısmetse
linamom Merveyldrmmm 2 haftada bir gel dedi. Son ay sanırım her hafta gidicez. Gece rahat yatamıyorum artık dönerken zorlanıyorum mide yanması baya arttı burun tıkanıklığı falan onlar başından beri var ama Allah a şükür yavrularımız sağlıklı olsun da geçer bunlar hayırlısıyla 🙏
Asil28 Merveyldrmmm iki haftaya düştük, şu an 34+2 yiz. 2 gün önce sancılarım başladı, dün doktorum çağırdı şimdi cuma günü tekrar kontrole çağırdı takibe aldı
Thurkan29 Merveyldrmmm Ben 35+6 yım şu an.En son 30 haftada gittim.Sık sık gitmek istemiyorum.34 de çağırdı doktorum ama gitmedim.Gelecek hafta giderim artık😀
begonvilko Merveyldrmmm ben özel muayenehaneye gidiyorum, normalde ayda bir gidiyordum herhangi bir aksilik olmadığı için. 31.haftadaki randevumdan sonra 34’te çağırdı. Sonra 35’te nst ve açılma muayenesine gittim. Şimdi 36’da nst ve ultrason icin gideceğim.
begonvilko Thurkan29 artık sona yaklaşınca sık çağırmaya başladı doktor, eşime kalsa 3 günde bir gidecek 😂😂