Mikmikbuk Kızlar 32 sonrası analık çalışır raporum var. 36+6ya kadar çalışabiliyorum. 37 de tekrar çalışamaz raporu almalı mıyım? Devlet tarafından otomatik izne mi ayrılıyor muyum? Hak kaybı yaşamamak için daha önce tecrübe edenlerden yardım rica ediyorum
Merve235 Mikmikbuk ben kamudayım çalıştığım kurum gerek olmadığını zaten 37.haftamda otomatik olarak sisteme düştüğünü söyledi almadım ben
iremss Mikmikbuk almanız lazm doğm sonrası da doğm raporunu bildirmenz lazm bazı işyerleri takip edip işleri sorunsz yapıyo ama bazıları da bu rapor işini önemseyip illa istiyo bnm bildğm alınması gerektiği
Minikbirkalpp Mikmikbuk ben 32 de calısır aldım 37 de doktora sordugumda otomatik oluyor rapor vermiyoruz dedi almanıza gerek yok
Mikmikbuk Bsrahb Gzm-- Merve235 iremss Ya sgkyı aradım hastaneyi aradım almana gerek yok otomatik izne ayrılıyorsun dedi. ama ben hiç güvenmiyorum 5 haftalık maaşımı yakar bu sgk. Zaten herşeye kesinti yapma niyetindeler. Olmadı gidiyim alıyım napıyım. Kontrol süremin bitişinin ertesi günü de 200 liraya kıyamayıp maaştan olmayam😁
Gzm-- Almaniz gerek.dogum yapinca da o gun hemen dogum sonrasi raporunu almaniz lazim aktarim yaptiginizi da belirtin mutlaka kontrol edin o 5 haftaniz yanmasin
Gamzeeee0606 Tekrar rapor almanıza gerek yok devlet kurumunda çalışıyorsanız. Devlet 37den sonra çalışmanıza izin vermiyor sisteme otomatik düştüğü için. 37ye kadar çalışıp sonra evinizde doğumu bekliyorsunuz 😁
Elegant Mikmikbuk ben özelde çalışıyorum 32 haftada çalışabilir raporu aldığımda o raporda 37. Haftada izne çıkacağım tarih de belirtilmişti doğum izni başlangıç tarihi diye. Ama tabi siz yine de kurumunuzda benzer süreçlerden geçenler varsa onlara da sorun işleyiş farklı olmasın. Doğumdan sonra da hastanenin işlemesi gerekiyormuş bildiğim kadarıyla o şekilde sisteme düşüyormuş